Tria Seguretat i Confort

VIURE AMB TRANQUIL·LITAT

VIURE AMB TRANQUIL·LITAT

A ADEUR SEGURETAT creiem que les persones no haurien de viure amb por al món d'avui. El nostre sistema de seguretat, en constant evolució, ofereix tranquil·litat a la gent. Sota la protecció fiable d'Ajax, vostè estarà fora de perill de lladres, incendis o fuites que poden causar veritables danys personals i materials.

MÉS
SISTEMA D'ALARMA AJAX BÀSIC:

SISTEMA D'ALARMA AJAX BÀSIC:

El sistema d'alarma AJAX bàsic és una opció ideal per a la seguretat de la llar o de l'oficina. Aquesta solució integral inclou detectors de moviment, un kit de sirena exterior i un panell de control accesible. Mitjançant un sofisticat sistema sense fils, aquest kit elimina la necessitat de cables i proporciona una instal·lació sense estrès. Els seus sensors de moviment sensibles poden detectar qualsevol moviment sospitós i disparar una alarma per allunyar els intrusos i alertar les autoritats si és necessari. A més, amb la seva potent bateria, el sistema pot funcionar durant llargues hores sense necessitat de recàrrega constant.

MÉS
SISTEMA D'ALARMA PER LA LLAR I NEGOCI

SISTEMA D'ALARMA PER LA LLAR I NEGOCI

Un sistema d'alarma per una llar o negoci és un servei d'alarma complet dissenyat per protegir tant la teva casa com el teu negoci. Aquest avançat sistema d'alarma utilitza la més recent tecnologia per detectar qualsevol intent d'intrusió, oferint-te la tranquil·litat que necessites. A més, aquest sistema d'alarma no només es limita a protegir contra robatoris o intrusos. També inclou característiques com a detectors de fum i monòxid de carboni per garantir que estàs protegit contra qualsevol possible perill. A més, estem conscients que cada casa i negoci és únic. Per això, oferim opcions de personalització completa, permetent ajustar el sistema d'alarma per a que s'adapti perfectament a les teves necessitats específiques. No importa quina sigui la teva situació, estem aquí per a ajudar-te a protegir el que realment importa.

SISTEMA D'ALARMA AMB CÀMERA DE FOTO-VERIFICACIÓ:

SISTEMA D'ALARMA AMB CÀMERA DE FOTO-VERIFICACIÓ:

L'excel·lència i la seguretat poden anar de la mà amb el SISTEMA D'ALARMA AMB CÀMERA DE FOTO-VERIFICACIÓ. Aquest servei combina dues de les millors tecnologies de seguretat per oferir-vos una protecció total en tot moment. Quan es detecta un possible problema, l'alarma s'activarà automàticament i una càmera prendrà fotografies per confirmar i documentar l'incident. Aquestes imatges seràn enviades a central receptora d'alarmes 24h i a la vegada al vostre dispositiu mòbil. Així, ja no caldrà comprovar el vostre sistema d'alarma manualment. Podeu gaudir de la vostra vida amb la pau de saber que el vostre lloc és segur i està sota control en tot moment.

MÉS
SISTEMA D'ALARMA AMB BATERIA (PER A INSTAL·LACIONS SENSE 220V)

SISTEMA D'ALARMA AMB BATERIA (PER A INSTAL·LACIONS SENSE 220V)

Porta la teva seguretat a un nou nivell amb el SISTEMA D'ALARMA AMB BATERIA (PER A INSTAL·LACIONS SENSE 220V). Aquest sistema d'alarma incorpora una tecnologia d'avantguarda que ofereix un control de seguretat inigualable per a les instal·lacions sense 220V. Gràcies a la seva bateria d'alta capacitat, aquest dispositiu pot funcionar de manera continuada, proporcionant una protecció consistent i fiable. Així mateix, el sistema es pot activar manualment amb un control remot, o amb la seva APP. Aquesta flexibilitat permet una seguretat adaptada a tots els teus requeriments. A més, la seva instal·lació és senzilla i ràpida, assegurant que tindràs la teva propietat protegida en poc temps. Aquest sistema d'alarma és la solució perfecta per a les teves necessitats de seguretat sense 220V.

EQUIP D'ALARMA A 12V. PER AUTOCARAVANES, EMBARCACIONS, ETC

EQUIP D'ALARMA A 12V. PER AUTOCARAVANES, EMBARCACIONS, ETC

12V Alarm Equipment és una solució de seguretat innovadora i robusta dissenyada específicament per a autocaravanes, vaixells i similars. Funcionant a 12 V, aquesta alarma compleix de manera notable els reptes de seguretat únics que plantegen aquestes propietats mòbils o remotes. La tecnologia de detecció avançada del sistema detecta possibles amenaces o accessos no autoritzats amb una precisió extrema, activant una alarma i notificacions rellevants a l'usuari. Ideal per conservar la tranquil·litat quan es viatja o quan es deixa els seus objectes personals sense vigilar.

MÉS