Demana Informació i et donem Solucions

Instal·lació personalitzada de sistemes de videovigilància

Instal·lació personalitzada de sistemes de videovigilància

A Adeur Seguretat, us oferim serveis d'instal·lació personalitzada de sistemes de videovigilància. Assegurem la seguretat de casa o empresa amb càmeres d'alta qualitat i sistemes avançats. El nostre equip d'experts s'encarregarà de tot el procés d'instal·lació, des de l'anàlisi del lloc fins a la configuració final, sempre treballant amb la màxima discreció i professionalitat.

CÀMERES IP

CÀMERES IP

Benvingut a la nova era de les solucions de vigilància amb CÀMERES IP, el servei que està revolucionant la manera de monitoritzar i protegir la teva propietat. El nostre conjunt de càmeres IP intel·ligents està dissenyat amb l'última tecnologia d'intel·ligència artificial i li permet observar acuradament cada aspecte del seu entorn. Amb CÀMERES IP, podeu gaudir de transmissions en viu nítides, múltiples vistes de càmera i fàcil accés des dels vostres propis dispositius. No es tracta només de vigilància, es tracta d´estar connectat, estar segur i tenir energia. Gràcies a la seva còmoda aplicació mòbil, podràs controlar la teva propietat des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Ofereix una configuració senzilla, una interfície fàcil d'usar i funcions de seguretat avançades com ara detecció de moviment, visió nocturna i emmagatzematge de vídeo, cosa que el converteix en una alternativa molt superior als sistemes de vigilància convencionals.

MÉS
Sistema de càmeres IP WIFI

Sistema de càmeres IP WIFI

El "Sistema de càmeres IP WIFI" és un servei innovador que posa la seguretat al teu abast. Dissenyat tant per a llars com per a empreses, aquest servei ofereix videovigilància remota a través de càmeres IP sense fil. Aquestes càmeres sofisticades són capaces de transmetre imatges d'alta definició a través de WIFI, cosa que fa que la vigilància sigui més flexible i accessible. Superviseu el vostre entorn en temps real o reviseu imatges gravades amb la interfície fàcil d'utilitzar. Amb funcions especials com a visió nocturna, detecció de moviment i alarmes, la seva seguretat està garantida les 24 hores, els 7 dies de la setmana. El servei és fàcilment escalable, cosa que el fa adequat per a entorns de totes les mides. Opteu pel 'Sistema de càmeres IP WIFI' i gaudiu d'una seguretat de primer nivell sense instal·lacions complexes ni caos de cablejat.

MÉS
Sistema de càmeres Analògiques

Sistema de càmeres Analògiques

El Sistema de càmeres Analògiques és un servei de seguretat profundament consolidat que utilitza tecnologia tradicional per garantir la protecció òptima. Les càmeres analògiques porten molts anys sent fiables i continuen sent una opció popular per a moltes institucions. El nostre Sistema de càmeres Analògiques ofereix una alta qualitat d'imatge sense necessitat de banda ampla intensiva, lo que el fa ideal per a instal·lacions amb limitacions de connectivitat. A més, ofereix una instal·lació senzilla que permet una implementació ràpida i eficient. L'ús de càmeres analògiques ha demostrat la seva eficàcia en els entorns més difícil, donant als usuaris la confiança de que estan ben protegits.

MÉS
Demàni assessorament

Demàni assessorament

Assessorament de primer nivell per part de professionals experimentats, especialitzats en tota mena d'instal·lacions de sistemes de videovigilància ja sigui en particulars com a empreses. Obtingueu claredat sobre possibles solucions.

Oferim solucions

Oferim solucions

Contacte sense cap compromís. Oferim solucions excel·lents de comunicació per a particulars, persones i empreses, assegurant processos d'interacció fluids.