MÉS DE 40 ANYS INSTAL·LANT A TOT CATALUNYA

ADEUR SEGURETAT és una empresa de seguretat privada especialitzada en l'assessorament i desenvolupament integral de sistemes de seguretat per a particulars, empreses i institucions.
Amb una experiència de 40 anys en el sector, la nostra empresa destaca per la seva professionalitat en la instal·lació i manteniment de sistemes de seguretat. A més, oferim serveis de planificació i assessorament personalitzat als nostres clients, garantint la millor cobertura de seguretat per a les seves residències, negocis i indústries.

A ADEUR SEGURETAT, disposem d'una plantilla fixa tècnica i comercial de primer nivell, constantment actualitzada en les últimes tecnologies i equipaments. Això ens permet proporcionar als nostres clients la millor informació i resposta a les seves necessitats. Tot això, amb un tracte personalitzat i mantenint la màxima confidencialitat.
Confii en nosaltres per garantir la seguretat del seu entorn. Estem compromesos a proporcionar solucions eficients i innovadores per a totes les seves necessitats de seguretat.

SOBRE NOSALTRES imageSOBRE NOSALTRES image