DIPÒSIT CUSTÒDIA DE CLAUS

Servei pel qual es dipositen les claus del client en un sobre lacrat i signat per ell i es custodia a la Central Receptora d’Alarmes, per poder ser utilitzades en cas d’intrusió pel vigilant que realitzi l’assistència al costat de les Forces de seguretat competents (Mossos d’Esquadra).


Aquest servei proporciona una solució pràctica per a la gestió d'emergències en cas d'intrusió o situació d'alarma. Algunes de les característiques clau d'aquest servei de custòdia de claus amb la Central Receptora d'Alarmes (CRA) inclouen:


Depòsit Segur de Claus: 

El client diposita les claus en un sobre lacrat i signat, garantint la seguretat i la integritat dels accessos a les seves instal·lacions.


Custòdia a la CRA:

Les claus dipositades es guarden de manera segura a la Central Receptora d'Alarmes, que ofereix una seguretat controlada les 24 hores del dia, tots els dies de l'any.


Accés en Cas d'Emergència:

En cas d'intrusió o alarma, el personal de la CRA pot utilitzar les claus per accedir a les instal·lacions i avaluar la situació.


Col·laboració amb Forces de Seguretat:

En coordinació amb les Forces de Seguretat, com els Mossos d'Esquadra, la CRA pot facilitar l'accés ràpid i controlat al lloc de l'alarma.


Servei Complementari de Connexió 24/7:

Aquest servei complementa la connexió bàsica amb la CRA, que ja proporciona supervisió i resposta en temps real a les alarmes les 24 hores, els 365 dies de l'any.


Evita Desplaçaments del Client:

Elimina la necessitat que el client es desplaci físicament a les seves instal·lacions en cas d'alarma, ja que el personal de la CRA pot prendre les accions necessàries.


Augmenta la Rapidesa d'Intervenció:

Permet una intervenció més ràpida, ja que les claus estan disponibles a la CRA per ser utilitzades immediatament en cas d'emergència.


Seguretat del Procés:

L'ús de sobres lacrats i signats per part del client garanteix la seguretat i la confidencialitat del procés.


Aquest servei proporciona una solució convenient i segura per als clients que desitgen una resposta eficient a situacions d'emergència sense haver de desplaçar-se físicament a les seves instal·lacions, amb la garantia d'una coordinació eficaç amb les Forces de Seguretat.