NEBULITZADOR D'AMBIENT


Sanihaze dispersa una boira que desinfecta àrees tancades. L'activació sense fils redueix la necessitat de EPI (equips de protecció individual) amb el personal de neteja. Simplement col·loqui la màquina a l'àrea que necessita desinfecció i activi-la. Es detindrà automàticament quan hagi completat el cicle de neteja. Les partícules microscòpiques de la boira aconsegueixen arribar als racons més recòndits i inaccessibles, fet que assegura una desinfecció completa. Els ingredients actius del fluid Sanihaze són: el propylene glycol i el triethylene glycol. En conjunt, són efectius contra una àmplia varietat de virus i bacteris, segons demostren els estudis realitzats. Recomanem fer servir Sanihaze com un suplement de la rutina habitual de neteja.

Ingredients actius Propylene glycol 

El propylene glycol és un líquid transparent, incolor i inodor que s'utilitza en la producció de boira artificial. Els estudis demostren que la dispersió de vapor de propylene glycol en concentracions correctes dins d'un espai tancat (concentració d'1 gram de vapor de propylene glycol per entre dos i quatre milions de cc. d'aire) produeix un ràpid efecte bactericida, proporcionant protecció contra una àmplia varietat de virus i bacteris. 

El triethylene glycol ha estat reconegut durant molt de temps com un desinfectant efectiu contra una  gran varietat de patògens quan s'utilitza en forma de vapor. Amb tan sols 1 cc. de triethylene glycol vaporitzat en diversos centenars de milions de cc. d'aire, s'eliminen els bacteris respiratoris comuns (patògens i no patògens). Les concentracions germicides d'aquest vapor són inodores, insípides, no irritants, no tòxiques i invisibles. No deterioren teles, parets ni objectes a l'espai tractat.